POINT ONE - LOGIN

YUKI online: Klik hier

Loket.nl Klik hier

Hulp nodig? +31 (0) 88-9494900

Financieel

Point One staat voor efficiƫnt en makkelijk boekhouden. Daarvoor gebruiken wij de modernste hulpmiddelen.

Die hulpmiddelen maken ook jouw leven op administratief gebied een stuk aangenamer.

Administratie

De administratie is geen periodiek ‘moetje’. Het biedt juist een schat aan informatie bij juiste en tijdige vulling. Doel is makkelijk en efficiënt verwerken en tijdig over de juiste informatie (cijfers) beschikken.

Door de mogelijkheid om facturatie te integreren of te koppelen met onder andere webshops en kassasystemen, is ook nog tijdwinst te behalen en wordt de foutmarge aanzienlijk minder. 

Wij passen de informatie toe om jou als ondernemer gevraagd en ongevraagd aandacht te geven en om je beter te laten ondernemen. Uiteraard wordt de aandacht voor het privé deel daarbij niet vergeten.

Btw-aangiften

“Waar de logica eindigt, begint de btw”, wordt nog al eens door een fiscaal adviseur verzucht. En terecht. Wat in eerste instantie rechtlijnig en ongecompliceerd lijkt, kan anders uitpakken dan verwacht. Point One heeft de financiele expertise in huis om deze valkuilen te herkennen en daar adequaat op te reageren.

Jaarrekeningen

Een jaarrapport is voor ons veel meer dan een verplicht nummer. Het samenstellen van de jaarrekening is namelijk bij uitstek een moment om -samen met jou- integraal te kijken naar de fiscale en financiële positie van je onderneming. Vooruit kijken. Wij stellen het jaarrapport op volgens de wettelijke richtlijnen en de kwaliteitsrichtlijnen die hiervoor zijn opgesteld door de brancheorganisatie NOAB, waarbij Point One is aangesloten.