POINT ONE - LOGIN

YUKI online: Klik hier

Loket.nl Klik hier

Hulp nodig? +31 (0) 88-9494900

Klanten

De wereld van morgen beter begrijpen. onze klanten vertellen

Klanten waarderen de proactieve werkwijze en de persoonlijke betrokkenheid van de mensen van Point One. Het gebruik van de  actuele cijfers van gisteren om de wereld van morgen beter te begrijpen, is een werkwijze die klanten voordeel oplevert. Zij merken in de praktijk dat met de aanpak van Point One kansen worden gecreëerd. Dit zeggen zij over ons: 

Sofija de Jager

logo

“Sinds 2015 werkt De Groene Jager Catering samen met Point One en vanaf januari 2017 werken we ook met Yuki. Point One ontzorgt ons in onze dagelijkse financiële administratie en zorgt dat alles up to date is. De backoffice helpt ons bij actuele vragen, de loonadministratie en voor de lange termijn visie op fiscaal en financieel gebied hebben we aan Dirk een echte sparringpartner. Vanaf de introductie van Yuki zien we dagelijks wat onze positie is. Door deze combinatie van Point One met Yuki hebben wij de tijd om ons te focussen op het ondernemen en te doen waar wij goed in zijn, namelijk (h)eerlijke voeding bereiden.”

Patrick Stooker

Tabott Media Companies B.V.

“Point One gaat veel verder dan mijn vorige accountant, die twee keer per jaar de boeken kwam controleren. Point One kijkt dieper, analyseert en helpt ons om op basis daarvan verder in de toekomst te kijken. Het verschil is dat de mensen van Point One echte sparringpartners zijn. Ze kennen ons bedrijf en onze mensen en adviseren oprecht.”

Marcel Pronk

VKP Beveiligingstechniek, Woerden 

"Vijf jaar geleden hebben we voor POINT ONE gekozen vanwege de kleinschaligheid. We hadden destijds een goede accountant met heel korte lijnen. Inmiddels zijn wij sterk gegroeid en dat is met name te danken aan de advisering van POINT ONE. Buiten dat we de cijfertjes regelmatig doornemen sparren we steeds vaker over de toekomst en de te nemen strategieën van het bedrijf.
De expertise van POINT ONE en de snelheid waarmee zaken worden opgepakt  is van ons van groot belang."